3 programmer om iværksætteri du kan se

3 programmer om iværksætteri du kan se

Elsker du iværksætteri, og vil du gerne se noget mere om iværksætteri, kan det være en oplagt idé for dig at kaste dig over nogle af de programmer om netop iværksættere, der bliver lavet og sendt i tv eller på streaming. Der er en lang række at vælge imellem, og her kommer vi ind på tre af de programmer, der handler om iværksætteri på den ene eller den anden måde.

Har du brug for at sætte nye gardiner eller persienner op i din bolig, kan du læse meget mere om montering af persienner her.

Løvens Hule

Hvis vi starter ud herhjemme, er der jo et program som Løvens Hule, som efterhånden har eksisteret i en lang række år på dansk fjernsyn. Det blev oprindeligt lavet som et udenlandsk koncept, men det kom så til Danmark for en håndfuld år siden, og siden da er det blevet til en del sæsoner. Her pitcher iværksættere deres virksomhed eller idé for frem investorer, der så kan vælge, om de vil investere i forretningen, eller om de vil melde sig ude. Det er et af de mest sete programmer på DR, og du kan finde det, når du har tid og lyst til at se det, på DR TV.

The Undercover Billionaire

Et andet program du også kan vælge at kaste dig over er The Undercover Billionaire, som du kan finde på Discovery Plus. Der er indtil videre lavet to sæsoner, som du kan kaste dig over. I første sæson er der en deltager, mens sæson to har tre deltagere. Det handler i bund og grund om, at en milliardær går undercover i en ny by, hvor han eller hun skal starte en ny forretning fra bunden af, der skal ende med en værdi på over en million dollars, når forsøget er slut.

The Profit

Sidst, men ikke mindst, kan det også være, at du kan finde et sted at se The Profit. Her følger vi Marcus Lemonis, som besøger virksomheder, der har det svært. Han hjælper virksomheden med at ændre kurs, og i slutningen af programmet skal han beslutte sig for, om det er en virksomhed, han har lyst til at investere i eller ej. Det er ikke altid, han ender med at investere, men det sker ofte, og det er et program, hvor du kan lære meget om, hvordan du kan vende en virksomhed fra nedtur til optur.