Den bedste kontinentalseng i test ifølge eksperter og videnskab

Den bedste kontinentalseng i test ifølge eksperter og videnskab

Der er mange kontinentalsenge på markedet i dag, og det kan være svært at vide, hvilken der er den bedste. Men heldigvis er der hjælp at hente. Vi har spurgt eksperterne og videnskaben har testet flere kontinentalsenge for at finde ud af, hvilken kontinentalseng der er bedst i test.

Den bedste kontinentalseng nogensinde i videnskabelig test

Resultaterne viser, at Haven Original er den bedste kontinentalseng på markedet i dag. Denne seng er lavet af højkvalitetsmaterialer og er designet til at give dig en god nattesøvn.

Testen foretaget af Testfakta’s uafhængige eksperter viser, at ikke nok med at det den mest behagelige kontinentalseng, så er den også solid.

Faktisk er det den seng, der har scoret det højeste pointgennemsnit nogensinde, i deres laboratorie tests.

Når de tester senge, bliver de testet på tre uafhængige laboratorier, med hver deres fokusområde.

På den måde er de sikre på at de hver især ikke bliver påvirket af de andres resultater og at de er eksperter på deres respektive felter.

Bedst i test kontinentalseng hos eksperterne

Haven Original er også bedst i test kontinentalseng hos både Bedste5.dk og Sovneksperterne.dk. Og flere andre eksperter fremhæver også netop denne kontinentalseng som rigtig god og komfortabel, produceret af kvalitetsmaterialer.

Du får da også hele 25 års garanti på ramme og fjerderbrud når du køber denne seng. Og forhandleren, Bedrenætter tilbyder dig også 100 dages prøvetid, hvor du inden for 100 dage enten kan vælge at bytte madrasserne eller sende sengen retur, uden nogen omkostninger for dig overhovedet.

Med hele syv komfortzoner, samt en topmadras produceret i pulse latex, samt en ramme i solidt svensk fyrretræ kan du også være helt sikker på at din får en god søvn i denne gode seng.

Den bedste kontinentalseng på markedet lige nu

Hvis du leder efter den bedste kontinentalseng på markedet, kan vi derfor varmt anbefale Haven Original til dig. Det er en kontinentalseng du ikke går galt i byen med.

Og ikke nok med at det er ekstra god kontinentalseng, så det også en billig seng, sammenlignet med andre lignende kontinentalsenge. Med en pris på under 30.000 kr. er det en seng der er til at betale sig fra, især når den er på tilbud.

Du kan købe den hos Bedrenætter med gratis levering. Hvis du betaler ekstra, så monterer de også sengen for dig, og tager din gamle seng med retur.

Haven Original – den bedste kontinentalseng på markedet i dag. Testvinder hos Bedste5.dk, Sovneksperterne.dk, Testfakta.dk og flere andre eksperter. 25 års garanti på ramme og fjederbrud. 100 dages prøvetid med gratis levering og returfragt.

Kan man bede om mere!