Inspiration til vinterferien i København

Inspiration til vinterferien i København

Vinterferien er nærmest blevet en hellig tid for danskerne. Det er her man får muligheden for virkelig at slappe af og fordybe sig i ting, man ikke normalt har tid til. Det er også mange gang her, at familier spenderer en masse tid sammen, da allesammen har fri for én gangs skyld. Hvad planerne så skal stå på, er et godt spørgsmål. Om man så er turist eller beboer i Københavnsområdet, er der altid nye aktiviteter og stedet at udforske i den danske hovedstad. Hos Inspirationsuniverset er der uanede mængder af idéer til ting at lave i vinterferien, men bare for at gøre det enkelt og simpelt vil der i denne artikel blive gennemgået nogle af de mest interessante og lette aktiviteter for dig og din nærmeste.

Til jer der ikke har noget imod at svede lidt

Utterslev Mose er et vidunderligt flot sted i løbet er vinter- og forårsmånederne. Her er der en masse flot natur, der idyllisk inviterer til en gåtur, men hvad nu hvis man igennem sceneriet lidt stærkere? Det er der et svar på. Ved Utterslev Mose kan man tage på tur i, hvad der ligner en firemandsgokart. Denne gokart kan man leje til familien eller sine venner, så man sammen kan køre rundt I nærområdet og have en fed tid, mens man kan nyde den friske luft og den flotte natur. Den er udstyret med to sæt pedaler, rat, bremser og sikkerhedsseler. Hvis man vil køre andre steder end bare Utterslev Mose er der også mulighed for det. Hvis man er mere til en gåtur og måske en lille kælketur, kan Hedeland klart anbefales at tage et kig på. Her er fugle- og plantelivet helt fantastisk og masser af kælkebakker til at suse ned af, hvis vejret holder til det. Der er endda også en power fitness-bane, hvis man virkelig føler man skal have brændt noget krudt af.

På tur i fortiden

Kastellet er en central del af Københavns fortid, og et samlepunkt for turister, såvel som beboer i København, når der skal ud og vandres. På kastellet er der fem bastioner, der kan udforskes som hver står for Kongens, Dronningens, Grevens, Prinsessens og Prinsens bastion. Her kan man se og læse sig til alt, hvad der er at vide om dengang Kastellet stadig var i fuld omdrejning. Et nyt tiltag, som gør Kastellet for et lidt mere interessant sted at bruge en dag af sin venter ferie på, er fordi der er blevet implementeret skattejagt. Mystery Makers er gruppen der står bare dette nye tiltag på Kastellet. Meningen med dette er at skabe en ny måde at se Kastellet på, der gør det mere interessant samtidigt med at man stadig får al information med. Denne skattejagt indeholder forskellige poster, hvor man skal finde ledetråde, og klare opgaver vedrørende Kastellet. Dette foregår i grupper og samtidigt med at man skal finde skatten, skal man også være opmærksom på om der en forræder iblandt mængden.