Min telefon der smadrede lige inden arbejde

Min telefon der smadrede lige inden arbejde

Klokken var 8 om morgenen. Min alarm var lige gået i gang, og jeg skulle snart på arbejde. Jeg følte mig virkelig træt, så jeg tænkte lige at jeg måtte tage et bad inden arbejde. Det gik ikke at jeg tog på arbejde, og så træt ud. Det ved jeg at min chef ikke ville være glad over, og så ville jeg heller ikke kunne overleve dagen, uden næsten at falde i søvn. Det endte så med at jeg tog et ret langt bad. Det var virkelig dejligt, og jeg kunne virkelig mærke at jeg følte mig frisk nu. Efter valgte jeg at spise noget morgenmad. Det skulle være et virkelig vigtigt måltid for at holde sig frisk igennem dagen. Jeg spiste noget cornflakes. Så børstede jeg mine tænder, og tog ud ad døren. Jeg tog ned til bilen og startede den. Der sker det mest uheldige så. Idet jeg træder ind i bilen, ryger min mobil ud af lommen. Den rammer lige ned i asfalten med skærmen, og jeg kunne bare høre at noget smadrede. Da jeg tager min mobil op for at tjekke, kan jeg så se at hele skærmen var smadret. Det gjorde virkelig at man starter dagen dårligt ud, og nu var jeg slet ikke i humør til arbejde. Men jeg måtte bare få det overstået. Jeg mødte på arbejde. Jeg arbejder til dagligt som maler og var i gang med at male en butik, hvor vi skulle male hele butikken. Jeg valgte at tage tidligere fri i dag, så jeg lige kunne få min mobil fikset. Jeg havde heller ikke travlt på arbejdet. Jeg havde en uge til at male butikken. Jeg tog så ned til fixphone.dk som ligger i Helsingør. Virkelig flinke medarbejder, der hurtigt fik min skærm skiftet.