Vi genkender manglen på et nyt display 

Vi genkender manglen på et nyt display 

Vi genkender manglen på et nyt display 

De fleste brugere med en iPhone kender til problemet ved have en destrueret skærm. Denne situation kan utrolig nemt ske i løbet af ens dag. Som bekendt så er mobil meget følsomme, hvor selv små hak kan skabe ødelæggende skade på skærmen og derved gøre din telefon ubrugelig. I kender måske til situationen hvor et familiemedlem har jeres telefon og  ved et uheld kommer til at skade den. Den mest hyppiste skade på de moderne iPhones er påført deres skærme, idet de er yderest følsomme for slag. Den klogeste beslutning vil derfor være at investere den bedste skærmbeskyttelse i Danmark. Med det høje antal skader på alle modeller telefoner på det nationale marked, har en del organisationer besluttet sig for at udvikle beskyttelse, så mobil brugere kan tabe deres iPhone uden at skulle investere i en helt ny skærm. Ved benyttelse af skærmbeskyttelse er der ikke nogen garanti for at din skærm ikke går i stykker når du skader den.  

SmartGlass er den mest anvendte skærmbeskyttelse på nationale marked.  

Her hos NORTAGG har vi en masse erfaring inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derfor en dyd ud af at skulle lave den ultimative skærmbeskyttelse til mobilbrugerne. NORTAGG har igennem en lang udviklingsproces konstrueret SmartGlass, som ligner om ordinært skærmbeskyttelse på en del indikatore. Almindelig beskyttelse til skærme er konstrueret af skrøbeligt materiale og kan derfor let gå i stykker ved mindre slag. Hvis man vælger SmartGlass er I garateret at få den bedste skærmbeskyttelse, da beskyttelsen ikke kun er konstrueret af glas, men er sammensat med plastik i form af TPU, som tildeler beskyttelsen fleksibilitet og derved gør skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så skærmen kan modtage en del tab inden I vil lave skader på jeres skærmbeskyttelse.  

Designet til den enkelte model 

Den bedste skærmbeskyttelse, skal naturligvis beskytte hele skærmen, således I ikke er efterladt med udsatte elementer på jeres skærm. Her er SmartGlass skræddersyet til den enkelte mobiltype, så man kan opleve en ultimativ pasform mellem skærmbeskyttelsen og iPhonen. Dette sikrer jeres i mod at jeres skæmbeskyttelse ikke blot beskytter lidt af din skærm eller er for stor.  

SmartGlass jeres kammerat inden for skærmbeskyttelse.  

Når du skal investere i den ultimative beskyttelse af skærm er det altafgørende at overveje pålægning, da det skal være behageligt for jer at montere selve SmartGlass på din iPhone, da du sikkert har oplevet at der ved placering af skærmbeskyttelse måske kan skabes sig luftbobler mellem skærmbeskyttelse og telefon, hvis man køber SmartGlass undgår I disse problemer, idet I får en monterings spartel, som assisterer dig med at fjerne de berygtede luftbobler.  

SmartGlass kommer med et monteringsapperat, som assisterer en med at montere jeres beskyttelse bedst mulig, så du undgår at SmartGlass ikke dækker hele skærmen eller sidder træls på mobilen og herved ikke beskytter hele skærmen. NORTAGG mener at den bedste skærmbeskyttelse skal være let for jer at placere, hvorfor NORTAGG er utrolig begejstret for dette værktøj til placering.