Accessories til din hund

Accessories til din hund

Hvis du spærrer øjnene op efter at læse overskriften, så er der noget at blive klog på. For ja, der findes faktisk mange forskellige accessories til din hund. Det handler naturligvis ikke om, som med mennesker, at de skal pyntes, have øreringe og halskæder eller solbriller. Det ville være ligegyldigt, og det er nogle behov, du ville tillægge hunden, uden at den nødvendigvis har brug for det. Nej, i stedet kan du faktisk få praktiske accessories, der kan hjælpe både dig og din hund. Hvordan det skal se ud vælger du heldigvis selv, og der er mange udgaver og varianter at vælge mellem.

Hundetegn

Hundetegn er noget, du kan klikke i hundens halsbånd. På tegnet kan du få indgraveret forskellige oplysninger, hvis din hund fx skulle løbe bånd eller blive væk hjemmefra. Du kan eksempelvis få indgraveret dit telefonnummer, så folk hurtigt kan kigge og komme i kontakt med dig.

Du kan helt selv bestemme formen på tegnet. Det kan fx være et lille hjerte eller blot en rund cirkel. Du kan også helt selv bestemme, om det skal være guld, sølv eller en tredje farve. Der er mange forskellige muligheder, og det kommer selvfølgelig også an på, hvad du tænker, der passer bedst til netop din hund. Størrelsen er her også vigtig, da en stor hund kan bære et større tegn modsat en lille hund, som skal have et væsentligt mindre tegn.

Halsbånd

Halsbånd er ikke bare halsbånd. Der findes de klassiske, hvor hunden har en snor om halsen. Dem kan du få i mange varianter og farver. Hvis du vil gøre noget ekstra godt for din hund, så kan du også købe en sele, hvor snoren fastspændes på selen på hundens ryg. Dette skaber langt bedre ergonomi, så du bedre kan styre din hund, hvis den trækker, eller blot have bedre kontrol. Oplevelsen er desuden langt mere behagelig for din hund, fremfor at have pres på- og omkring halsen.

Frakke

Hvis du har en lille hund, der ikke har ret meget pels, ja, eller en hund helt uden pels, bør du overveje en frakke til den. Du kan få små frakker, der kan varme din hund, hvis I skal ud på en længere gåtur om vinteren. Frakker kan fås i forskellige materialer, og du kan også få striktrøjer. Du skal naturligvis være opmærksom på, at din hund kun skal have den på, når det er meget koldt. Ellers risikerer din hund at få det for varmt.