Bumser gør dig ikke mindre værd

Bumser gør dig ikke mindre værd

Du vågner op om morgenen og kigger dig i spejlet. Du er ikke tilfreds med det, du ser. Der er en stor bums på din kind, som du føler dig flov over. Du begynder at spekulere på, om du stadig er smuk, eller om folk vil dømme dig på grund af din hudtilstand. Bare rolig – vi er her for at fortælle dig, at bumser ikke gør dig mindre værdig! Faktisk er der mange måder at undgå bumser på, så dit ansigt bliver så flot som muligt. Så lad ikke dit udseende få dig ned med nakken – du er stadig smuk, uanset hvad! Her får du nogle gode råd til pleje af bumser som du kan bruge i din hverdag.

Du kan gøre meget selv, men meget af det er også genetisk

-Vask dit ansigt to gange om dagen med varmt vand og en mild form for ansigtsrens, det er vigtigt at du ikke forværrer din huds tilstand med en grov sæbe. Kig efter pH-værdien på sæben, den skal ikke være høj eller lav, men ligge tæt på 7

-Du må ikke klemme eller pille i dine bumser, da dette kan give ar. Samtidig forværrer det også dine bumser. Det tager længere tid for huden at heale, samtidig med at du kan sprede bakterier mere ud i huden som vil give dig andre bumser

-Spis en sund kost og drik masser af vand for at holde din hud hydreret. Det er vigtig med massere af vand og en sund kost fordi bumser er ofte forårsaget af dehydrering og affaldsstoffer. Når du drikker massere af vand hjælper du kroppen med at fjerne disse affaldsstoffer bedre. Man kan se vand til kroppen som olie til en maskine. Det hjælper på at alt kører gnidningsfrit. En sund kost hjælper også maskineriet i kroppen til at holde sig stærk og sund til at klare ærterne.

-Brug en let lotion eller creme i ansigtet for at holde din hud fugtet. Undgå at bruge oliebaserede produkter, da de kan tilstoppe porerne og forværre bumserne, hvilket vil være super ærgerligt. Du kan finde lige den slags produkter som du har brug for inde hos danishskincare.

-Hvis du har alvorlige bumser, er det bedst at gå til en hudlæge for at få råd om, hvordan du behandler dem. Dermatologer kan ordinere medicin, der kan hjælpe med at fjerne din hudtilstand. Så tøv ikke med at søge professionel hjælp, hvis du har brug for det!

Bumser er aldrig sjove, men husk, at du stadig er smuk og værdig – uanset hvad! Samtidig kan man heller ikke altid gøre for at man får bumser. Nogle bumser skyldes at man er rigtig stresset og dette kan resultere i en uren hud. Samtidig kan en dårlig nattesøvn også være med til at give anledning til uren hud. Der er massere af faktorer som der spiller ind, men den største grund til at man får bumser er hormoner og genetik. Det kan man ikke gøre noget ved, og er meget naturlig del af livet som menneske.