Cykelholder til alle biler

Cykelholder til alle biler

Cykelholdere er for alle og er perfekt til børnefamilien. I dag findes der nemlig cykelstativ til bil uden anhænger samt til biler med anhænger. På den måde kan familier uanset biltype komme godt i gang. Cykling er den perfekte måde at lave noget aktivt sammen med hele familien og med en cykelholder, får i mulighed for at udforske Danmark og måske endda udlandet sammen.

Cykelholder til hverdagen

Når du køber en cykel til bilens bagklap, så åbner det en række muligheder for dig selv og familien. Dine børn kan nemt få cyklen med i skolen og enten selv cykle hjem eller cykle med en forældre, når der er bedre tid. På den måde bliver hverdagen lidt nemmere og dine børn kan selv køre til sport eller hjem til en ven efter skole.

Det skal du være opmærksom på

Selvom cykelholdere til biler uden anhænger kan bruges på de fleste biler, så er det vigtigt ikke at bruge, hvis din bagsmæk har glas hele vejen op. Før du kan bruge en cykelholder til bagklap, så skal der altså være en ramme af metal. Ellers er det ikke sikkert for din bil at bruge. Derudover bør du altid sikre dig, at din cykelholder er installeret korrekt og overholder alle love på området.