Den grå aktivitetsnest fra Filibabba som alle snakker om

Den grå aktivitetsnest fra Filibabba som alle snakker om

Med den smarte aktivitetsnest fra Filibabba, som du finder på https://littlehappy.dk/aktivitetsnest-graa, kommer du aldrig helt galt afsted. Aktivitetsnesten har så mange måde, at blive brugt på at vi vil kalde den for multifunktionel. Aktivitetsnesten er produceret i en blød grå farve, som vil give et sødt og fint udtryk til stue, børneværelse eller soveværelset. Aktivitetsnesten er produceret i 100% økologisk bomuld. Aktivitetsnestens vægge er produceret af et tyndt stykke træ, så kanten er holdbar, men ikke hård. Aktivitetsnesten kan nemt rengøres med en fugtig klud.

Hvordan kan i som familie få gavn af aktivitetsnesten?

Aktivitetsnesten kan bruges på mange måder, og i sidste ende kan den jo faktisk bruges til hvad man vil. Aktivitetsnesten fungerer rigtig godt som en lidt større babynest til f.eks tvillinger eller når din baby bliver lidt ældre og større. Over nesten hænger der aktivitets stænger, hvor man kan hænge legetøj eller andet underholdning i. Som familie kan man også få glæde af aktivitetsnesten, da siderne kan slås ned, så man kan sidde sammen med den lille. Når den lille bliver større, og begynder at lege endnu mere, så kan aktivitetsnesten bruges som legeunderlag. Aktivitets stængerne kan også fjernes.

  • Et trygt valg: Aktivitetsnesten bliver et trygt valg, da man hele tiden ved hvor den lille befinder sig. Kanterne er holdbare, så den lille kan støtte sig op af dem, men skulle det ske, at den lille så væltede ville kanterne ikke være hårde.
  • Selvstændig leg: Med aktivitetesnesten bliver den lille tvunget til at finde på leg og underholdning uden mor eller far, da baby ikke selv kan forlade nesten. Det gør den lille mere selvstændig og styrker motorik og fantasien.
  • Hvordan åbnes aktivitetsnesten: Aktivtetesnesten kan åbnes i alle hjørner af de bløde vægge. De fine læderspænder åbnes med en lille trykknap, så de nemt kan åbnes og lukkes. Hvis væggene skal rejses igen, så er det nemt bare at folde væggene op og lukke med den lille trykknap igen. 

Aktivitetsnest for både dig og den lille

Med aktivitetsnesten har du rig mulighed for at lade dit barn være alene. Den lille kommer nemlig ikke til skade, men får mulighed for selvstændigt at lære at bevæge sig. Hvis man gerne vil lege med den lille imens han eller hun befinder sig i aktivitetsnesten, så slår man væggene ned og vupti er der plads til en person mere. Med en aktivitetesnest får du mange flere muligheder for at ordne det praktiske i huset eller få en hurtig lur. Det giver overskud til hverdagen, og når den lille så har brug for dig.