Disse 4 ting skal du huske at have styr på hvert år, hvis du driver virksomhed i Danmark

Disse 4 ting skal du huske at have styr på hvert år, hvis du driver virksomhed i Danmark

Der er en del ting, du skal have styr på, hvis du driver virksomhed i Danmark. Du skal blandt andet huske at forny dine forskellige registreringer, så du kan fortsætte med at drive din virksomhed. Det kan være svært at holde styr på det hele, men her får du et overblik over de 4 vigtigste ting, du skal huske at have styr på hvert år.

1. Forny LEI kode

Hvis du har en virksomhed, der handler med varer eller tjenesteydelser i udlandet, så skal du huske at forny lei kode hvert år. LEI-koden er en international identifikationskode, der bruges til at identificere virksomheder i forbindelse med handel med varer og tjenesteydelser. Du kan forny din LEI-kode på Erhvervsstyrelsens hjemmeside.

2. Gennemgå dit budget og læg et nyt for næste år

Hvert år er det en god idé at gennemgå dit budget og lægge et nyt. På den måde kan du se, om dit budget har været realistisk og om der er områder, du skal være opmærksom på eller justere, når du lægger budgettet for det nye år. Dette er faktisk et meget kraftfuldt værktøj, som kan være forskellen på succes og fiasko, så det er vigtigt, at du løbende (ikke kun en gang om året), går igennem dit budget og holder dig selv opdateret på, hvordan tingene udvikler sig. Hvis du har brug for hjælp til at lægge dit budget, så kan du bede din revisor om at hjælpe dig.

3. Gennemgå dine forsikringer

Det er en god idé at gennemgå dine forsikringer en gang årligt. Det kan give dig en fornemmelse af, om du er dækket forsvarligt ind eller om du skal tilføje eller fjerne nogle forsikringer. Det kan være en stor økonomisk belastning, hvis du bliver ramt af noget, som ikke er dækket af din forsikring.

4. Gennemgå dine værktøjer og aktiver

Det er også en god idé at gennemgå dine værktøjer og aktiver. Det kan være en god idé at notere, hvad du bruger dem til, så du kan få overblik over, om du er tilfreds med, hvordan de fungerer, eller om du skal skifte dem ud. Husk at have styr på disse 4 ting hvert år, hvis du driver virksomhed i Danmark. Det kan være svært at holde styr på alt, men med dette overblik kan du være sikker på, at du ikke glemmer noget.