Find en a-kasse i Aalborg

Find en a-kasse i Aalborg

Der findes omkring 21 a-kasser med kontor i Aalborg. Blandt disse a-kasser finder man 3F Aalborg, El-fagets A-kasse, HK Nordjylland, Lærernes A-kasse, CA A-kasse, Magistrenes A-kasse og flere. Adskillige af disse har også den dobbelte funktion at være regionskontor for hele Nordjylland, hvor nogle af dem har andre kontorer spredt rundt i Nordjylland.

Hvorfor være del af en a-kasse?

Uden tvivl er det en god idé at være med i en a-kasse. For blot et lavt beløb kan du, hvis du skulle være uheldig at miste dit arbejde af den ene eller den anden grund stadig være finansielt sikret, mens du leder efter et nyt. En a-kasse vil også hjælpe dig med vejledning og rådgivning angående det at finde et nyt arbejde uanset om du er arbejdsløs eller blot søger nye muligheder.

Prisen på en a-kasse kan variere

Der er næsten ingen a-kasser, der besidder samme sum i månedlig ydelse. Givet deres variation er det en god idé at sammenligne priserne, før du træffer dit endelige valg.

Priserne kan være så lave som 427 kr. og nogle gange så høje som 1018 kr. per måned, så det er værd at undersøge nøje.

Hvorfor arbejde i Aalborg?

I løbet af årene er Aalborg i højere og højere grad blevet en eftertragtet by at arbejde. Dette kan blandt andet ses på nogle af de mange boligprojekter, da flere og flere ønsker at bo i Aalborg. Er du en person med håndværkerbaggrund kan du drage gavn af dette, da der bliver ved med at være efterspørgsel på hjælp med henhold til disse byggeprojekter. Desuden er Aalborg også en by med en fremragende industrihavn.

Har du derimod en kontorbaggrund, er der stadig rige jobmuligheder – specielt inden for Aalborg Kommune, som den dag i dag er byens største virksomhed. Aalborg Universitet er også efterhånden blevet en stor virksomhed spredt ud over mange dele af Aalborg.

Aalborg Universitetshospital efterspørger derudover også mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Der vil være mange forskellige arbejdsmuligheder for udover de forventede læge- og sygeplejerskestillinger, er der også brug for sekretærer, kontorassistenter, arbejdere inden for finans og IT.

Har du lagerbaggrund, har du mulighed for at arbejde hos Siemens Wind Power, hvor du kan arbejde med produktion, lager, projektledelse og mere.

Alt i alt er der mange muligheder i Aalborg.

Vælg en a-kasse, der passer dine behov

Med den store diversitet i arbejdspladser har mange a-kasser i Danmark valgt at have et kontor i Aalborg. Der er rimeligt frie muligheder angående a-kasse så sørg for at vælge den, der bedst passer dine behov. Det er vigtigt ikke kun at vælge ud fra pris, men også ud fra din uddannelsesmæssige og erhvervsmæssige baggrund.

Find en a-kasse tidligt

Er du på nuværende tidspunkt under uddannelse, er det en god idé at melde dig ind i en a-kasse allerede nu, for på den måde kan du være heldig nok at kunne modtage dagpenge fra den dag, dit studie afsluttes. Dermed kan du bedre klare dig, mens du går på jobjagt rundt omkring i Aalborg.