Har du set disse tech-nyheder?

Har du set disse tech-nyheder?

Tech er en meget spændende ting, og det er det virkelig fordi det påvirker vores hverdag meget. Faktisk meget mere end før, og vi bemærker det måske ikke engang. Hvis vi går et par år tilbage og sammenligner dette med i dag, så kan vi virkelig se, hvor afhængige vi er af de forskellige teknologier. Det er også interesant at se, hvordan teknologi generelt gør hverdagen nemmere for os alle. Verden ændrer sig hele tiden, og de forskellige teknologier bliver også nødt til at udvikle sig for at det hele kan hænge sammen på lang sigt.

I denne artikel kommer vi ind på forskellige ting, der har ændret sig for nylig, som er relaterede til tech og teknologi generelt.

Reduktion af strømforbruget på Ethereum

Et af de helt store samtaleemner for tiden er at miljøet er noget vi skal passe på. Vi kunne ikke være mere enige, og derfor er vi glade for at kunne skrive denne artikel. Ethereum er en af de helt store kryptovalutaer, og denne kryptovaluta har “fundet” (nok nærmere genopfundet) løsning på det helt store problem i denne branche. Problemet har længe været, at der skal rigtig meget strøm til at mine både Ethereum og Bitcoin. Dette ændrer sig nu, hvor Ethereum skifter over til Proof of Stake og reducerer strømforbruget med 99% (forventet, kilde: deres hjemmeside). Du kan læse mere om proof of stake her: https://proofofstake.dk.

Zucks nye planer

Milliardæren “Zuck” har besluttet, at sociale medier ikke fylder nok i vores liv, og derfor er han begyndt at fokusere på “metaverse”. Dette er en digital verden, hvor vi alle kan være med, hvis vi har en konto på Facebook. Det er faktisk et meget spændende koncept, hvis man kigger på det fra et teknologisk synspunkt, men det er også skræmmende. Facebook kommer til at fylde alt for meget i hverdagen, hvis metaverset bliver en stor ting i Danmark.