Hold ferien hjemme på terrassen i Aalborg Ø

Hold ferien hjemme på terrassen i Aalborg Ø

Er du en af dem, der allerede nu går og overvejer, hvad du skal lave i sommerferien, eller hvor næste weekendtur skal gå hen? Måske planlægger du at blive hjemme og nyde livet fra terrassen i din lejlighed? Uanset om du ender med at tage til Costa del Sol eller Costa del Aalborg Ø, så læs med her og få et par tip til at gøre din ferietid lidt sødere (og billigere).

Stay-cation i Aalborg Ø

Beslutter du dig for at blive hjemme, så er der heldigvis masser af muligheder for oplevelser i Aalborg og omegn. Du kan jo tage cyklen, få masser af frisk luft og tage på opdagelse i din egen bydel. I Aalborg Ø er det nemlig muligt at cykle mange km ad sikre cykelstier. Tag madpakken med og opdag de skønne oaser ved kolonihaverne, i Bundgårdsparken eller omkring universitetet. Har du familie, kan I jo lave jeres egen særlige tour-de-legeplads, hvor I skal besøge alle legepladserne i bydelen. 

Billige udflugter i Aalborg

Aalborg er i det hele taget en spændende by at være turist i, så und dig selv at tage på udflugter ind til centrum. Du kan jo cykle eller tage bussen, da der er gode busforbindelser fra Aalborg Ø ind til centrum af Aalborg. Der er masser af spændende attraktioner i Aalborg, som Kunsten eller Aalborg Zoo. Det kan dog hurtigt løbe op, hvis hele familien skal af sted. Heldigvis er der meget man kan kigge på ganske gratis. Tag for eksempel ind og se Musikkens Hus eller Nordkraft. Gå en tur omkring Aalborg Hus Slot eller langs den flotte havnefront, hvor I kan nyde udsigten over Limfjorden. Tag picnickurven med og spis frokosten i det i Kildeparken eller Østre Anlæg.

Ryk festen udenfor hele året

Tag feriestemningen med hjem på terrassen eller i haven med en pizzaovn eller en lækker gasgrill fra Morsø Forno til Morsø Forno pris. Så er du garanteret vaskeægte feriestemning hjemme. Server lækre hjemmelavede pizzaer eller steaks for alle vennerne. Pynt op med lyskæder, bland en gang sangria og hold feriestemningen i live. Husk at du naturligvis ikke er begrænset til at holde grillfest om sommeren. Man kan sagtens grille ude hele året.

Billig bilferie i udlandet

Gider du ikke være hjemme, kan du jo tage bilen og suse af sted på de europæiske motorveje. Det behøver slet ikke være så dyrt endda. Pak bilen godt hjemmefra og tag et telt med. Planlæg noget af turen på forhånd, men gør dig selv den tjeneste at fare vild med vilje. Europa er nemlig fyldt med skønne steder, som skal opleves. Vil du gerne holde ferien så billig som muligt, så hold dig fra de store (og dyre) turiststeder. For at din ferie ikke skal ende unødigt dyr, så sørg for at have styr på pas og sygesikring. Sørg også for at have vejhjælp via abonnement. Så undgår du nemlig overraskelser, hvis din bil skal repareres eller bugseres væk under din ferie. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse.