En træhytte i din have giver mere værdi

En træhytte i din have giver mere værdi

Skab merværdi på din ejendom med en træhytte

Hvis du forestiller dig at sælge din ejendom videre på et tidspunkt, så vil du sandsynligvis have interesse i at læse denne artikel. her ser vi nemlig nærmere på hvad man kan gøre for at hæve den potentielle salgsværdi af sin ejendom med have. Der er mange ting man kan gøre, lige fra forbedring af husets isolering, installering af nyt badeværelse eller køkken til en frisk omgang maling med meget mere. Det er dog ikke disse forbedringer af hovedhuset vi stiller skarpt på i dag, men i stedet hvad du kan gøre ved din have, fremfor alt ved at installere en færdigbygget træhytte.

Træhytter er billigere end mange tror

Moderne færdigbyggede træhytter er af en meget høj kvalitet der gør, at de kan bruges til snart sagt alle aktiviteter. Deres termoruder og gode isolering gør dem brugbare hele året rundt. Derfor er en moderne træhytte nærmest som et lille sommerhus, men du behøver ikke byggetilladelse fra kommunen. Det betyder, at en opgradering af haven med en helt ny konstruktion er nemmere og billigere end mange tror. Priserne varierer efter størrelse men alle kan du få for mindre end selv prisbillige nye køkkener eksempelvis. De kvadratmetre der tilføjes din ejendom vil ikke stå som en del af boligen, men køberne vil naturligvis se med deres egne øjne, at potentialet er enormt.

Hvad kan man med en træhytte?

Hvis du snart står overfor et salg, så vil det være en god idé at indrette den nye træhytte meget sparsommeligt, da det vil give de mulige købere bedst mulighed for at lade deres fantasi løbe fri. Der er så mange forskellige aktiviteter man kan udøve i en træhytte, og det kan du med fordel sige højt i salgsannoncen. De store børn kan få et børne- eller teenage-værelse helt for dem selv. Forældrenes fritidssysler kan få et dedikeret område. Huset kan indrettes til mandehybel eller tøsehule. Huset kan sågar indrettes til træningscenter eller øvelokale. Mulighederne er uendelige!

En investering der lønner sig

Det er meget ofte kvadratmeterne der adskiller husene på ejendomsmarkedet. De interesserede købere vil have valgt et geografisk område, og sandsynligvis have nogle krav, såsom at der er en have. I det øjeblik du adskiller dig fra konkurrencen, ved at have “gratis” kvadratmetre i form af havens træhytte, så bliver det også tydeligt at dit hus tilbyder en merværdi. Denne merværdi har måske kostet dig 60.000 kroner, men når der skal sælges et hus til eksempelvis 2 millioner, så er det en ringe pris for at have flere interesserede der giver et bud til den udbudte pris, eller sågar byder hinanden op. Det er det man opnår ved at have noget de andre huse ikke har. Og husk at eksempelvis et nyt køkken ikke er godt givet ud på samme måde, da købere på dette område ofte har deres egen unikke smag og blot tænker på at udskifte det før eller siden. En træhytte er som et tomt lærred der blot venter på de nye køberes drømme.