Indret med skræddersyede gardiner

Indret med skræddersyede gardiner

Uanset om du bor i hus eller lejlighed, så kan nye gardiner gøre underværker for din indretning og lysindfald. Trænger du til nye gardiner derhjemme, er du ikke gør-det-selv-typen, eller har du ikke mulighed for at besøge en gardinhandler i midtbyen, så kan du heldigvis ringe efter en gardinbus.

Gardinbussen kommer hjem til dig og sikrer dig gardiner, som er skræddersyet til netop dit hjem og passer til din indretning og personlighed. Læs med her.

Hvorfor skal du vælge skræddersyede gardiner?

Det, at købe gardiner til sit hjem, er et større projekt. Ja, du kan sagtens tage ind til byen eller i storcenteret og købe færdigt syede gardiner. Det er da nemt. Desværre passer de sjældent i størrelsen eller til resten af din indretning. Med skræddersyede gardiner får du kvalitetsgardiner, der matcher resten af dit hus eller lejlighed i farver og materialevalg og så er de 100 % tilpasset dine vinduer. Men det der med at købe nye gardiner kan være svært.

Der er virkelig mange typer af gardiner og endnu flere farver og materialer, som du kan vælge mellem. Derfor kan det for mange være et større projekt, når de står nede ved gardinforhandleren og skal forklare, hvilke gardiner de ønsker og i hvilken størrelse. Gør det derfor nemt for dig selv – ring efter en gardinbus.

Hvorfor skal du ringe efter gardinbussen?

En gardinbus gør det meget nemmere for dig, når du skal købe gardiner. Gardinbussen kommer hjem til dig, når det passer dig, uanset hvor i landet du bor. Når gardineksperterne kommer hjem til dig, er du sikker på, at du får den mest optimale løsning og får de helt rigtige gardiner, som passer til netop din bolig.

Når du ringer til en gardinbus første gang, booker du et første, uforpligtende møde. Herefter går der ikke lang tid før dit første besøg af gardinbussen er aftalt, og du kan komme i gang med dit gardinprojekt. Det eneste du skal gøre, er at være hjemme, når gardinbussens eksperter kommer forbi. Hvor lang tid der går, inden dine nye flotte gardiner er syet og fastmonteret, afhænger i høj grad af, hvornår du har tid til besøg.

Gardinbussen sørger for det hele

Når du ringer efter gardinbussen, får du hjælp fra eksperter hele vejen. Fra det øjeblik du ringer første gang, til dine gardiner bliver sat op og rettet til. På den måde kan du få de helt perfekte gardiner, der både matcher dine rum i boligen, dine møbler og til din personlighed – det gælder for alle typer gardiner.

Eksperterne fra Gardinbussen står klar med kompetent rådgivning, så du kan finde den type, der passer til dit hjem. Gardinbussen har altid et stort udbud af materiale- og farveprøver med, så du kan få en fornemmelse af både kvalitet og farver. Når du ved, hvilken type gardiner du vil have, måles der op og gardinerne bliver syet. Det sidste besøg fra gardinbussen er, når dine gardiner skal sætte op. Herefter bliver de rettet til. Nemmere kan det ikke blive.