Opgrader dit hotel

Opgrader dit hotel

Du er måske ejer af et hotel eller en del af bestyrelsen. Måske har du bare en eller anden relation til én i hotelbranchen. Uanset relationen – kan man kigge på tre ting som kan forbedre et hotel. Og måske – få noget inspiration.

Rengøring

Et hotel kan aldrig blive for rent. Et hotel der har beskidte vægge, fedtede lagener eller andre usunde forhold ryger lynhurtigt i bunden af hotellisten. Det kan ikke blive for rent. Man skal medregne at folk lejer et hotelværelse og kommer med en forventning om at det er rent. Der skal være sørget for dagsrengøring med nye håndklæder og lagener. Desuden skal resten af hotellet også stå snorlige. Alt efter størrelse af hotel, bør man hyre rengøringspersonale til lobby, gang og tilknyttet lokaler.

Ydelser til virksomheder

Skal man have fat i de store kunder, er det virksomheder der skal afholde landsmøde, generalforsamlinger eller lign. Det kan derfor være en god idé at få tilbygget eller tilknyttet et konferencecenter. På den måde kan man lokke nogle store danske kunder til. Desuden skal der ofte bruges catering osv. til disse events. Her kan man med fordel få lavet en aftale med et cateringfirma eller en restaurant. Selv som mellemled kan man tjene penge – og derved styrker sin forretning.

Service

Det er yderst vigtigt at sørge for at man kan yde service i flere former. Dog kan serviceydelser være en dyr fornøjelse og man kan miste mange penge på det. Der er dog nogen områder man kan opgraderer uden det koster det hvide ud af øjnene. F.eks kan man sørge for, at alle hotelværelser har et minikøleskab med iskolde betalingsvarer. Derudover bør man sørge for at receptionen kan hjælpe med flere former for servicer. Der kunne være en linje til et taxaselskab, vejledning til nærmeste transportmuligheder eller anbefalinger til seværdigheder i området.