Power tower test – Den bedste pull up station

Power tower test – Den bedste pull up station

Et power tower kaldes også for en pull up station, fordi de er exceptionelt gode til at lave pull ups på.

Med pull up bars i toppen på et power tower, får du muligheden for at gøre det til en pull up station.

Det gør at du kan udføre mange forskellige øvelser og en alsidig træning, alene ved brug af din egen kropsvægt. Der er mange der mener, at træning ved brug af sin egen kropsvægt, er den bedste træning, fordi den er mest naturlig.

Det er præcis det power towers og pull up stationer giver dig muligheden for, mange øvelser og mange træningsmuligheder, alene ved brug af et enkelt træningsudstyr.

Det bedste power tower til hjemmetræning

Hvordan finder du så de bedste power towers? Der er flere ting du skal tage højde for, når du skal vælge dit power tower.

For det første skal du overveje, hvilke muligheder du vil have, når du træner. Skal det udelukkende være maveøvelser, eller skal der være mulighed for at træne flere muskelgrupper?

Når du har svaret på hvilke øvelser du vil have mulighed for at udføre på det power tower, er du klar til at vælge det. Du kan læse en test power towers, for at finde det bedste til dit behov. Der er f.eks en power test på pull-up-bar.dk her.

Du kan kombinere styrketræning og mange øvelser til sport med en pull up station

Et godt power tower giver dig mulighed for, at udføre styrketræning til hele overkroppen. Det er det perfekte træningsudstyr til hjemmebrug.

Øvelserne som dips og pull ups til, at styrke dine triceps muskler, er næsten et must, at kunne udføre på et power tower.

Styrketræning og forbedring af musklerne i din ryg og håndtag til at lave stræk, er også gode at have på dit power tower. Det giver en bevægelsesfrihed, som ikke meget andet træningsudstyr kan tilbyde dig.

Stabile fodstøtter og en opbygning i høj kvalitet, giver en god stabilitet af dit power tower, og det er vigtigt, når du træner på det.

Et power tower stativ er perfekt til hjemmetræning, fordi det ikke bruger meget plads, i forhold til de mange træningsmuligheder som det giver dig.

Lav pull ups og dip træning derhjemme

Med dit eget power tower kan du udføre øvelser som dips, pull ups og knæløft i dit eget hjem. Det er god træning af dine muskler.

Du kan læse meget mere om at blive stærk som en bjørn ved at lave pull ups på Bodylab.dk her.

Du kan sagtens finde et godt power tower i høj kvalitet, til gode priser og med gratis forsendelse, som kan monteres nemt og hurtigt i hjemmet.

Stativet skal formentligt skrues fast i væggen, afhængig af modellen.

Dyrker du sport er et power tower også en rigtig god investering, da du kan holde formen vedlige, både udenfor sæsonen og ved skader. Pull up øvelser på et power tower er den rette øvelse for rigtig mange idrætsudøvere.