Vil du leve sundere – prøv noget morgenmad der mætter

Vil du leve sundere – prøv noget morgenmad der mætter

Bliv mæt fra morgenstunden – spis en god og lækker morgenmad

Prøv noget mættende ind fra morgenstunden. Det kan være svært at spise morgenmad, hvis man ikke har tid. Det kan derfor være en god idé at få noget mættende i maven fra starten af dagen.

En mulighed er at drikke en morgenmads shake. En shake, der indeholder mange af de næringsstoffer, du har brug for, og som kan være med til at holde dig mæt hele morgenen.

Vælg de rigtige ingredienser

En morgenmads shake skal indeholde de rigtige ingredienser, så den kan give dig den mæthed og de næringsstoffer, du behøver for at starte dagen på den rigtige måde. 

Vælg først og fremmest en base af mælk eller yoghurt, der kan give dig proteiner og kalk. Tilsæt dernæst frugt eller bær, der kan give dig en masse vitaminer og mineraler. Og til sidst kan du tilsætte et drys af nødder, der kan give dig de sunde fedtsyrer, du behøver.

Spis frugt

Frugt er som altid sundt. Derfor er det en god idé at spise noget frugt tidlig på dagen. Det er en nem måde at få noget sundt på, og det kan være med til at give dig den energi, du har brug for til at komme igennem resten af dagen.

Drik juice

Juice kan være sundt i de rigtige mængder. Derfor er det en god idé at drikke juice, hvis du gerne vil have noget sundt. Det er en nem måde at få noget sundt på, og det kan være med til at give dig den energi, du har brug for til at komme igennem resten af dagen. 

Det er derfor en god idé at drikke juice, hvis du gerne vil have noget sundt.