Aalborg Øst – en bydel i vækst

Aalborg Øst – en bydel i vækst

Aalborg generelt er absolut en af landets mest dynamiske byer, men hvis vi kigger på en speciel del af Aalborg – nemlig Aalborg Øst, så er det en bydel der har ændret sig rigtig meget de sidste år.

Faktum er at der er lavet investeringer i bydelen for over 10 milliarder frem til 2020, hvor de investeringer dækker over både private og offentlige anlægsprojekter, der allerede er blevet til virkelighed.

Der er bygget en ny svømmehal, ungdomsboligerne Ramblaen og Kvadratet er bygget, NOVI 8, en buskorridor ved Gigantium, Sundheds- og kvartershuset.

Alle projekterne skaber en bydel i vækst, og giver en bydel der hænger sammen og skaber en bæredygtig fremtid, hvor der forventes at komme flere tusinde nye boliger over de kommende år.

Forudsætningerne for den positive udvikling i Aalborg Øst

En af de ting der gør at udviklingen fortsætter på den positive klinge, det er infrastrukturen, der skal være nogle ting på plads i området før folk gerne vil flytte ind, og det er her ting som hospitaler og mulighed for børnepasning passer ind.

Men også sådan noget som internet, kan du komme på når du har et behov, kan du komme i kontakt med omverdenen fra din bopæl?

Bredbåndsforbindelse via telefonstikket er stadig den mest fremherskende metode til at få leveret internet, og det er klart billigst hvis du bruger det hver dag, og ligeledes ser TV over din netforbindelse.

En anden fordel ved bredbånd via fastnet er stabiliteten i forbindelsen der gør at du kan stole på den i højere grad end trådløse forbindelser, hvilket også gør den meget attraktiv.

Ud over stabiliteten, så er selve farten på forbindelse også til at tage og føle på, den er alt andet lige noget højere ved en fast forbindelse end noget andet, og det gør at du kan mokke en del flere data igennem på samme tid.

Hvis du alligevel har behov for en trådløs forbindelse

Så skal du have fat i en trådløs router, og sådan en kan trods alt være noget af en velsignelse, fordi du trods alt slipper for både ledninger og bøvl med at du skal sidde et bestemt sted for at kunne lave noget.

Du kan faktisk få en løsning der indeholder begge løsninger – data til dit TV via ledning, og det går stærkt, data til din bærbare via den trådløse router, så du kan arbejde mens du ser en fil, og det via den samme forbindelse.

Du skal dog lige huske på at routeren har godt af at blive placeret rigtigt, hvilket betyder at den skal stå så den kan levere den bedst mulige forbindelse, hvilket vil sige, at den skal stå relativt højt, lad være med at gemme den helt væk, for så bliver signalet noget dårligere, gulvet er heller ikke en løsning, i og med at den helst skal sættes så højt som muligt for at give det bedst mulige resultat.

Beskyt den helst også mod både kraftige temperaturudsving og fugt, det har den nemlig slet ikke godt af.