At vælge det rigtige udstyr til dine tvillinger

At vælge det rigtige udstyr til dine tvillinger

At få tvillinger er en meget spændende begivenhed. Men det kan også være overvældende for forældre på grund af alle de beslutninger, de skal træffe. En beslutning, som du skal træffe, når dine tvillingebørn er født, er, hvilket udstyr du skal bruge for at passe dem. Du tror måske, at alt det, du har brug for, kan findes i enhver butik, eller på ethvert websted, men ikke alle typer udstyr er lige gode til at passe tvillinger!

Det kan være en stor udfordring at få to babyer. Du skal måske vænne dig til mange forskellige ting, f.eks. at det vil tage længere tid end normalt at gøre alt det, du gerne vil, og/eller skal gøre. Det er vigtigt ikke kun for forældre, men også for deres nyfødte børn.

Dobbelt udstyr

Når du har to babyer, betyder det, at du skal have dobbelt så mange ting som sutteflasker og andre vigtige ting. Så det er meget vigtigt, at det udstyr, du køber, er af god kvalitet, så dine små holder sig sunde og raske, mens de vokser op. Men når det gælder babyer, er ikke alt lige godt for dem. Nogle ting er bedre end andre, når det gælder pleje af nyfødte, fordi de fremmer børns velbefindende på en måde, der ikke skader deres sundhed eller udvikling!

Være praktisk, når børnene sover

Uanset om man har et barn eller tvillinger, så er det ikke meget tid til at ordne alle de praktiske ting. I starten, lige efter fødslen, kan det være en god ide at sove, når babyerne sover, og når man langsomt har genfundet en god rytme, så kan man begynde at ordne praktiske ting, når børnene sover. Her kan vi varmt anbefale en slyngevugge til tvillinger. Det er en vugge, som former sig om dine babyer, så de får netop samme følelse, som da de lå inde i maven, varmt og trygt. Her får babyerne hver deres slynge, så den ene kan vågne uden at vække den anden.

Ekstra udstyr

Det mest geniale er, at man kan købe en vuggemotor til slyngen, så den får slyngen til at hoppe og og ned, og dermed skabe en bevægelse, som minder om, da de lå inde i maven. En tvillingeslynge kan være en rigtig godt redskab, når man gerne vil ordne nogle praktiske ting, imens de sover. Mange børn sover uroligt om dagen, og derfor kan en slynge skabe tryghed og en bedre søvn hos dine børn.