Bambus sengetøj er det nye sort

Bambus sengetøj er det nye sort

Bambussengetøj er det nye sort. Hvis du er på udkig efter et nyt sæt lagner eller tæpper, så overvej bambus. Bambussengetøj har en række fordele, som naturfibre ikke kan tilbyde – og så holder det også længe! I denne artikel vil vi nævne, hvorfor bambus er fantastisk at sove på, hvor godt det holder sig over tid, og hvor du kan finde nogle kvalitetsprodukter online.

Fordele ved bambussengetøj

Som lovet, så tilbyder bambus-sengetøj en række fordele, som andre typer stof bare ikke har. Det er holdbart nok til at holde gennem mange vaske uden at falme eller krympe – selv når det tørres i tørretumbler! Det betyder, at du kan bruge bambussengetøj i mange år fremover.

Bambus er også naturligt allergivenligt, hvilket gør det til et godt valg, hvis du har allergier eller følsom hud – ikke mere nysen og kløe! Det er også blødt mod huden; i modsætning til nogle andre typer stof, som kan være ru og irriterende mod din krop.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Du kan finde godt bambus-sengetøj online hos en række forhandlere – men ikke alle er lige gode. Før du køber dit næste sæt lagner eller tæpper, skal du sørge for at tjekke Wonderliving.dk og se, hvad de har på lager! De sælger bamussengetøj af høj kvalitet til lave priser og sender dem lige til din dør, så du kan nyde godt af alle fordelene ved dette fantastiske stof. Læs mere her.

Hvor ofte bør man skifte sengetøj?

Hvor ofte du bør skifte dit sengetøj er et diskussionsemne, men der er nogle retningslinjer. Sengetøj har en tendens til at blive beskidt af sved og døde hudceller, som man ikke kan se – samt af husstøvmider! Som sådan er den generelle regel, at du skal vaske dine lagner hver eller hver anden uge, og husk i minimum 60 grader, så husstøvmiderne dør.